Website StudieClub Schilder Zuidwest

Tijdelijke landingspagina SCS Nederland via SCS Zuidwest

Vanwege problemen met de website van de CCL / SCS Nederland hebben we tijdelijk een landingspagina gemaakt op de website van de SCS Zuidwest.

Tegelijkertijd word een nieuwe website voor de SCS Nederland gebouwd. 

Op deze manier kunt u wel alle opdrachten voor de Vakwedstrijd 2021 inzien.

Excuses voor het ongemak,

Met vriendelijke groet,

Erwin Brouwer, Voorzitter

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Webinar

Klantgerichte communicatie in Coronatijd

Beste leden van de Studieclubs Schilderen in Nederland,

Op 26 november jongstleden is van 19.30 tot 20.30 uur via een digitale bijeenkomst de webinar Klantgerichte communicatie in coronatijd gehouden. 

In dit webinar heeft Marc Wichman het gehad over “klantgerichte communicatie in coronatijd”, hoe blijf je in contact met je klant of opdrachtgever en hoe ga je om met bewoners?. Hoe kan je andere vormen van communicatie en media inzetten om toch je klanten te bereiken en om nieuwe klanten / opdrachtgevers binnen te krijgen. Nuttige tips en tools zullen tijdens het webinar worden besproken en aan het einde van het webinar krijgt je die, samen met de link naar de opname van de uitzending, opgestuurd.

Heb je de webinar gemist, maar zou je hem graag willen zien. Meld je aan via de volgende link dan ontvang je automatisch de terugkijklink naar de webinar. 

KLIK HIER VOOR DE LINK

 

Namens het bestuur van de SCS NL en alle regionale besturen,

Erwin Brouwer

Voorzitter SCS Nederland

 

Erwin Brouwer, nieuwe voorzitter landelijke Studieclub Schilders:

“Leven lang leren is cruciaal voor alle schilders in Nederland”

“We gaan mooie dingen doen bij de Studieclub Schilders Nederland, want juist nu is het up to date houden van je kennis cruciaal voor schilders”, aldus Erwin Brouwer, de kersverse voorzitter van de landelijke studieclub Schilders. Tijdens de online algemene ledenvergadering op 31 oktober is hij gekozen als nieuwe voorzitter.

De 41-jarige Brouwer is al 15 jaar verbonden aan het middelbaar beroepsonderwijs, waarvan de laatste 4 jaar als onderwijsdirecteur. Momenteel bekleedt hij meerdere functies op het snijvlak van onderwijs en bedrijfsleven: als onderwijsmanager a.i. aan ROC Nijmegen, directeur bij NOA opleidingsbedrijf afbouw en als directeur bij de Schildersvakopleiding Rosmalen, Nuenen, Tilburg, Breda en Nijmegen. “Het voorzitterschap van de landelijke studieclub is daarbij een mooie aanvulling.”

Leven lang leren

“Bij de Schildersvakopleidingen leiden we samen met werkgevers en regionale onderwijscentra de vakmensen van morgen op. Binnen deze opleidingen spelen we in op alle ontwikkelingen in het vak”, zegt Brouwer. “Die ontwikkelingen volgen elkaar snel op, dus ook het leven lang leren is voor de ervaren schilder cruciaal. En daarin willen de Studieclubs Schilders in Nederland een sleutelrol spelen. Met bijeenkomsten en bijscholingsavonden bij de regionale studieclubs houden de vakbekwame schilders en ook de beginnend beroepsbeoefenaars hun kennis up-to-date.”

Over de Studieclub Schilders

De Studieclub Schilders stimuleert de professionele ontwikkeling voor iedereen die werkzaam is in de schilders- en onderhoudsbranche en organiseert hiervoor regelmatig bijeenkomsten om vak gerelateerde kennis en vaardigheden op peil te houden. De SCS Nederland is een landelijke vereniging bestaande uit regionale Studieclubs Schilders. Deze regionale Studieclubs Schilders zijn toegankelijk voor iedereen die werkzaam is binnen de schilders- en onderhoudsbranche; van werknemer tot ZZP-er, van schilder tot opdrachtgever, en van werkgever tot toeleverancier. In de afgelopen 72 jaar is het profiel van de SCS vrijwel onveranderd gebleven. Het vergroten van de deskundigheid van iedereen die werkzaam is in de schilders- en onderhoudsbranche en het stimuleren van de onderlinge contacten blijft ook de komende jaren de centrale doelstelling.

De SCS Nederland en de regionale Studieclubs Schilders worden ondersteund door OnderhoudNL en door het bedrijfsleven.