Website StudieClub Schilder Zuidwest

Hieronder treft u het programmaoverzicht 2022 van de SCS Zuidwest 

Wij hopen jou hiermee een tof en aantrekkelijk programma te bieden in 2022.

 

  • 25 juni Excursie naar Linova en oude centrum Zutphen

Op 25 juni aanstaande gaan wij op bezoek bij Peter Voshart van Linova in Zutphen. Peter zal ons meenemen in de geheimen van goede verguldingen, hij verteld over de ecologische verven van Linova en uiteraard kunnen we de interactieve expositie van de panelen van Jelle Zijlstra bewonderen. Na de lunch maken we een stadswandeling door het oude monumentale centrum van deze meer dan 1700 jaar oude stad.

Vertrek 07.30 vanaf de carpoolplaats in Hoogerheide. Aankomst in Hoogerheide rond 18.30 uur.

Vanwege de inzet van busvervoer zijn de kosten voor deze excursie: EUR 20,00 p/p.  Deze kan je contant betalen voor vertrek / of overmaken via ING naar NL14INGB0002225336.

Bij onvoldoende aanmeldingen kunnen wij de excursie helaas niet door laten gaan. Meld je dus snel aan voor uiterlijk 4 juni aanstaande.

Aanmelden kan -->hier<--

of scan deze QR code:

 

 

  • 27 januari 2022

Wij starten in op 27 januari met een boeiende interactieve online bijeenkomst over kleuradvisering met Leandra Lentjes.


  • 24 maart Starten met Duurzaamheid en ALV

Deze avond vind plaats bij Sigma in Bergen op Zoom aan de Slingerweg 14. We starten om 19.30 met een korte vragen ronde over de toegestuurde ALV stukken. Daarna gaan we snel over naar het programma.

Duurzaamheid is een breed en veel gehoord begrip. Voor schilders- en onderhoudsbedrijven heeft het aan de ene kant betrekking op de vraag en behoeften van opdrachtgevers (duurzaam onderhoud, minder milieubelastende producten, energiebesparing e.d.) en aan de andere kant heeft duurzaamheid te maken met de keuzes die je als bedrijf kunt maken ten aanzien van de eigen bedrijfsvoering. Beide aspecten komen in deze interactieve sessie aan bod. Welke marktkansen biedt de groeiende aandacht voor duurzaamheid bij opdrachtgevers voor schilders- en onderhoudsbedrijven. En welke bijdrage kun je als bedrijf, samen met je werknemers, zelf leveren aan een meer duurzame samenleving? Ingegaan wordt op initiatieven vanuit de sector en ook concrete instrumenten worden besproken. Afgesloten wordt met een overzicht van kansen en tips om gelijk mee aan de slag te gaan.

Kortom veel goede informatie om zelf een klein stapje te maken!


  • 21 april Duurzaam Onderhoud en Schilderwerk met Koninklijke van Wijhe Verf

18.00 uur       Ontvangst met overheerlijke friet met onbeperkte snacks aangeboden door Driessen Verf en jouw Studieclub!

19.00 – 21.00     Duurzaam Onderhoud en Schilderwerk met Wijzonol Bouwverven

21.00 uur       Afsluiting met een hapje en een drankje.

In verband met het eten vragen we je om je aan te melden. 

Locatie: Driessen Verf, Belder 11 Roosendaal


Benieuwd naar het hele programma?

zie daarvoor ons nieuwe programma overzicht!