Website StudieClub Schilder Zuidwest

 

Verplaatsing Landelijke Schildersdag en Vakwedstrijd naar 2021 

 

Wij hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering helaas moeten besluiten om de Landelijke Schildersdag en Vakwedstrijd te verplaatsen naar oktober 2021.

Dit om een aantal redenen:

1. We kunnen niet overzien in hoeverre COVID-19 nog door ijlt en wellicht weer de kop opsteekt in het najaar.
2. De scholen en Schildersvakopleidingen zijn gesloten dus er zijn weinig leerlingdeelnemers aan de vakwedstrijd.
3. De vakgroepen die gezamenlijk aan de opdrachten werken komen ook niet bij elkaar, dus vanuit die groepen ook minder deelnemers.
4. Het is nu erg lastig om sponsoren te vinden.
5. Verplaatsing was nu nog mogelijk zonder annuleringskosten.

Dit geeft ons nu ruim de tijd om een aantal dingen te gaan organiseren en realiseren. Zo willen we opdrachten maken voor de praktijkscholen en VMBO-scholen en willen we speciale opdrachten voor de schildersvakopleidingen.

Daarnaast moet de Landelijke Schildersdag en Vakwedstrijd een jaarlijks evenement worden waar de totale sector zich om de vakwedstrijd heen presenteert. Echt dé dag om kennis, inzicht, passie, vaktrots te delen en om leren en te netwerken.

 

De voorbereidingen voor 2020 waren natuurlijk al in gang gezet. Zo ook de aanmaak van het nieuwe SCS Nederland logo. Dat is te vinden boven dit bericht en op de facebookpagina van de SCS Nederland.

Wij vinden het heel jammer dat de Landelijke Schildersdag en Vakwedstrijd 2020 niet door gaat, maar we zien u graag in oktober 2021 in Dordrecht!

 

Helaas kunnen we geen berichten plaatsen op de website van de SCS Nederland.

meer info via Mark Hulsen, penningmeester 06-50517411 of penningmeester@scs-nederland.nl

 

Het Bestuur van de SCS Nederland